Kakelugnar i Bergeforsen

Annons:
Kakelugn i Bergeforsen - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Bergeforsen. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Bergeforsen. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Bergeforsen rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Bergeforsen för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Bergeforsen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Bergeforsen. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Bergeforsen vill få hjälp med kakelugn.

VVS & Värmeteknik I Timrå AB
Industrig. 2
861 38 Bergeforsen

Annons:

Pris på kakelugn i Bergeforsen

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Bergeforsen kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Bergeforsen.

Kakelugnsfakta om Bergeforsen

I Bergeforsen hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Bergeforsen:

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bergeforsen om du skulle vilja veta mer om Bergeforsen annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Bergeforsen fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Bergeforsen rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västernorrland.
Annons: