Kakelugnar i Härnösand

Annons:
Kakelugn i Härnösand - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Härnösand. Det finns sammanlagt 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Härnösand. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Härnösand rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Härnösand för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Härnösand

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Härnösand. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Härnösand vill få hjälp med kakelugn.

Bondsjö Trä & Plåt AB
Smedjev. 4
871 54 HÄRNÖSAND


Spishuset
Fröland 237
871 91 Härnösand


Malms Kakelugnsmontage
Johan Nybergs v. 14
871 33 Härnösand

Annons:

Pris på kakelugn i Härnösand

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Härnösand kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Härnösand.

Kakelugnsfakta om Härnösand

I Härnösand hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Härnösand:

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Härnösand om du skulle vilja veta mer om Härnösand annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Härnösand fanns det sammanlagt 3 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Härnösand rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västernorrland.
Annons: