Kakelugnar i Matfors

Annons:
Kakelugn i Matfors - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Matfors. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Matfors. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Matfors rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Matfors för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Matfors

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Matfors. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Matfors vill få hjälp med kakelugn.

Essviks Kakelugnsmakeri
Rude 213
864 91 Matfors

Annons:

Pris på kakelugn i Matfors

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Matfors kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Matfors.

Kakelugnsfakta om Matfors

I Matfors hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Matfors:

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Matfors om du skulle vilja veta mer om Matfors annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Matfors fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Matfors rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västernorrland.
Annons: