Kakelugnar i Sundsvall

Annons:
Kakelugn i Sundsvall - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Sundsvall. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Sundsvall. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Sundsvall rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Sundsvall för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Sundsvall

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Sundsvall. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Sundsvall vill få hjälp med kakelugn.

Hanssons Vedspisar Bygg & Design
Bergsg. 72
852 36 Sundsvall


GF-Produkter
Hårdvallsg. 14
853 53 Sundsvall

Annons:

Pris på kakelugn i Sundsvall

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Sundsvall kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Sundsvall.

Kakelugnsfakta om Sundsvall

I Sundsvall hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Sundsvall:

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Sundsvall om du skulle vilja veta mer om Sundsvall annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Sundsvall fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Sundsvall rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västernorrland.
Annons: