Kakelugnar i Fagersta

Annons:
Kakelugn i Fagersta - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Fagersta. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Fagersta. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Fagersta rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Fagersta för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Fagersta

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Fagersta. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Fagersta vill få hjälp med kakelugn.

Kakelugnsmagasinet AB
von Rosens v. 12
737 40 Fagersta


Rm Center AB
Järnvägsg. 9
737 32 FAGERSTA

Annons:

Pris på kakelugn i Fagersta

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Fagersta kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Fagersta.

Kakelugnsfakta om Fagersta

I Fagersta hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Fagersta:

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Fagersta om du skulle vilja veta mer om Fagersta annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Fagersta fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Fagersta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.
Annons: