Kakelugnar i Hallstahammar

Annons:
Kakelugn i Hallstahammar - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Hallstahammar. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Hallstahammar. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Hallstahammar rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Hallstahammar för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Hallstahammar

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Hallstahammar. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Hallstahammar vill få hjälp med kakelugn.

Munkspisen Mureri&Kakel AB
Bergslagsv. 63
734 40 HALLSTAHAMMAR

Annons:

Pris på kakelugn i Hallstahammar

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Hallstahammar kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Hallstahammar.

Kakelugnsfakta om Hallstahammar

I Hallstahammar hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Hallstahammar:

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hallstahammar om du skulle vilja veta mer om Hallstahammar annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Hallstahammar fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Hallstahammar rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.
Annons: