Kakelugnar i Köping

Annons:
Kakelugn i Köping - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Köping. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Köping. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Köping rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Köping för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Köping

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Köping. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Köping vill få hjälp med kakelugn.

Wallins Bygg Eldabutiken
Sjötullsv. 7
731 36 Köping

Annons:

Pris på kakelugn i Köping

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Köping kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Köping.

Kakelugnsfakta om Köping

I Köping hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Köping:

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Köping om du skulle vilja veta mer om Köping annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Köping fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Köping rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.
Annons: