Kakelugnar i Riddarhyttan

Annons:
Kakelugn i Riddarhyttan - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Riddarhyttan. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Riddarhyttan. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Riddarhyttan rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Riddarhyttan för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Riddarhyttan

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Riddarhyttan. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Riddarhyttan vill få hjälp med kakelugn.

Eskilstuna & Bergslagens Kakelugnsmakeri
Smedstigen 16
730 91 Riddarhyttan

Annons:

Pris på kakelugn i Riddarhyttan

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Riddarhyttan kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Riddarhyttan.

Kakelugnsfakta om Riddarhyttan

I Riddarhyttan hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Riddarhyttan:

Riddarhyttan är en tätort i Skinnskattebergs kommun i nordvästra hörnet av Västmanlands län i Västmanland. Orten är belägen vid riksväg 68, och är en utpräglad bruksort. Man har en mycket lång tradition inom bergsbruk. Efter att den sista gruvan lades ned år 1979 är orten numera främst bostads- och serviceort.

Yta: 156,14 hektar
Invånarantal: 431, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Riddarhyttan om du skulle vilja veta mer om Riddarhyttan annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Riddarhyttan fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Riddarhyttan rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.
Annons: