Kakelugnar i Västerås

Annons:
Kakelugn i Västerås - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Västerås. Det finns sammanlagt 9 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Västerås. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Västerås rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Västerås för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Västerås

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Västerås. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Västerås vill få hjälp med kakelugn.

Kaminhuset Eldabutiken
Signalistg. 13
721 31 Västerås


Murare Robert Andersson
Hedensberg
725 95 Västerås


Köpsells Murnings AB
Lindarg. 1
724 66 VÄSTERÅS


Josephsons Kakelugnsmakeri
Gästgivarv. 13
724 60 VÄSTERÅS


Murarbyrån i Västerås AB
Näckrosv. 15
722 46 VÄSTERÅS


Skorstenstätaren & Kaminbutiken i Västerås AB
Tunbytorpsg. 8
721 37 Västerås


Kaminhuset Västmanland Fastigheter AB
Signalistg. 13
721 31 Västerås


Josephsons Kakelugnsmakeri
Brödkorgsv. 12
724 76 Västerås


Josephsons Kakelugnsmakeri AB
Brottberga Gård 1
724 82 VÄSTERÅS

Annons:

Pris på kakelugn i Västerås

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Västerås kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Västerås.

Kakelugnsfakta om Västerås

I Västerås hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Västerås:

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Västerås om du skulle vilja veta mer om Västerås annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Västerås fanns det sammanlagt 9 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Västerås rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.
Annons: