Kakelugnar i Alingsås

Annons:
Kakelugn i Alingsås - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Alingsås. Det finns sammanlagt 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Alingsås. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Alingsås rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Alingsås för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Alingsås

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Alingsås. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Alingsås vill få hjälp med kakelugn.

Luft & Skorstensteknik AB
Norrlandsg. 5
441 57 Alingsås


Keddy AB
Malmg. 10
441 39 Alingsås


Fiskbäcks Skorsten och Kakelugns Renovering AB
Norrlandsg. 7
441 57 Alingsås

Annons:

Pris på kakelugn i Alingsås

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Alingsås kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Alingsås.

Kakelugnsfakta om Alingsås

I Alingsås hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Alingsås:

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Alingsås om du skulle vilja veta mer om Alingsås annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Alingsås fanns det sammanlagt 3 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Alingsås rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: