Kakelugnar i Billdal

Annons:
Kakelugn i Billdal - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Billdal. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Billdal. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Billdal rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Billdal för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Billdal

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Billdal. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Billdal vill få hjälp med kakelugn.

Larsens Skorstensfolket AB
Kungsporten 4 B
427 50 Billdal


Larsens Skorstensfolket AB
Kungsporten 3 C
427 50 Billdal

Annons:

Pris på kakelugn i Billdal

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Billdal kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Billdal.

Kakelugnsfakta om Billdal

I Billdal hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Billdal:

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Billdal om du skulle vilja veta mer om Billdal annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Billdal fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Billdal rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: