Kakelugnar i Borås

Annons:
Kakelugn i Borås - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Borås. Det finns sammanlagt 5 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Borås. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Borås rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Borås för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Borås

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Borås. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Borås vill få hjälp med kakelugn.

Borås Brasvärme
Skaraborgsv. 80
506 30 Borås


Borås Kamincenter
Ryssnäsg. 18
504 64 BORÅS


M W T Mureri
Backadalsg. 12
504 52 Borås


Holgers Stugmaterial AB
Ruered 10
504 95 BORÅS


Caminaecotec Sweden AB
Landalag. 1
504 68 BORÅS

Annons:

Pris på kakelugn i Borås

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Borås kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Borås.

Kakelugnsfakta om Borås

I Borås hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Borås:

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Borås om du skulle vilja veta mer om Borås annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Borås fanns det sammanlagt 5 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Borås rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: