Kakelugnar i Dingle

Annons:
Kakelugn i Dingle - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Dingle. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Dingle. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Dingle rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Dingle för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Dingle

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Dingle. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Dingle vill få hjälp med kakelugn.

Kaminstugan i Dingle
Strömstadsv. 1
455 61 Dingle

Annons:

Pris på kakelugn i Dingle

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Dingle kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Dingle.

Kakelugnsfakta om Dingle

I Dingle hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Dingle:

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Dingle om du skulle vilja veta mer om Dingle annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Dingle fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Dingle rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: