Kakelugnar i Göteborg

Annons:
Kakelugn i Göteborg - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Göteborg. Det finns sammanlagt 8 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Göteborg. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Göteborg rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Göteborg för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Göteborg

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Göteborg. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Göteborg vill få hjälp med kakelugn.

E. Henrikssons Eftr. AB
Andréeg. 13
413 27 Göteborg


Gothia Kakelugnar
Oskarsg. 8
414 63 GÖTEBORG


Göteborgs Skorstensservice AB
Doktor Forselius Backe 62
413 26 GÖTEBORG


Olivegren & Sundberg Byggnads AB
Fågelfängareg. 18
414 75 Göteborg


Eldabutiken Göteborg
Marieholmsg. 1
415 02 GÖTEBORG


EUREKA / Eldstad Väst AB
Sockerbruket 33
414 51 Göteborg


Henrikson Eftr. AB, E
Oskarsg. 8
414 63 GÖTEBORG


Skorstensfolket Göteborg Arne Samuelsson AB
Måns Torbjörnsv. 13
417 29 Göteborg

Annons:

Pris på kakelugn i Göteborg

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Göteborg kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Göteborg.

Kakelugnsfakta om Göteborg

I Göteborg hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Göteborg:

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Göteborg om du skulle vilja veta mer om Göteborg annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Göteborg fanns det sammanlagt 8 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Göteborg rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: