Kakelugnar i Kållered

Annons:
Kakelugn i Kållered - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Kållered. Det finns sammanlagt 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Kållered. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Kållered rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Kållered för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Kållered

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Kållered. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Kållered vill få hjälp med kakelugn.

Mölndals Konsult & Byggnads AB
Bangårdsv. 25
428 22 KÅLLERED


Skorstenspojkarna
Ekenleden 13 A
428 36 Kållered


Eldabutiken i Mölndal
Ekenleden 13 A
428 36 Kållered


Mölndals Konsult Och Byggnads AB
Sporredsv. 7
428 34 Kållered

Annons:

Pris på kakelugn i Kållered

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Kållered kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Kållered.

Kakelugnsfakta om Kållered

I Kållered hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Kållered:

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kållered om du skulle vilja veta mer om Kållered annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Kållered fanns det sammanlagt 4 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Kållered rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: