Kakelugnar i Kinna

Annons:
Kakelugn i Kinna - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Kinna. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Kinna. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Kinna rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Kinna för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Kinna

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Kinna. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Kinna vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken Värmehuset AB
Fritslav. 26 B
511 57 Kinna

Annons:

Pris på kakelugn i Kinna

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Kinna kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Kinna.

Kakelugnsfakta om Kinna

I Kinna hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Kinna:

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kinna om du skulle vilja veta mer om Kinna annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Kinna fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Kinna rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: