Kakelugnar i Kungälv

Annons:
Kakelugn i Kungälv - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Kungälv. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Kungälv. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Kungälv rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Kungälv för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Kungälv

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Kungälv. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Kungälv vill få hjälp med kakelugn.

Kungälvs Mur- & Skorstensteknik AB
Svarvareg. 17 A
442 34 KUNGÄLV


Selmac
Solbräckeg. 29
442 45 KUNGÄLV

Annons:

Pris på kakelugn i Kungälv

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Kungälv kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Kungälv.

Kakelugnsfakta om Kungälv

I Kungälv hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Kungälv:

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kungälv om du skulle vilja veta mer om Kungälv annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Kungälv fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Kungälv rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: