Kakelugnar i Kungshamn

Annons:
Kakelugn i Kungshamn - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Kungshamn. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Kungshamn. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Kungshamn rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Kungshamn för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Kungshamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Kungshamn. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Kungshamn vill få hjälp med kakelugn.

Vilhelmssons Murtjänst, Bert
Varvsg. 17
456 32 Kungshamn

Annons:

Pris på kakelugn i Kungshamn

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Kungshamn kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Kungshamn.

Kakelugnsfakta om Kungshamn

I Kungshamn hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Kungshamn:

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kungshamn om du skulle vilja veta mer om Kungshamn annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Kungshamn fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Kungshamn rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: