Kakelugnar i Länghem

Annons:
Kakelugn i Länghem - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Länghem. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Länghem. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Länghem rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Länghem för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Länghem

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Länghem. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Länghem vill få hjälp med kakelugn.

Örns Kulturmureri
Cypressv. 15
514 44 Länghem

Annons:

Pris på kakelugn i Länghem

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Länghem kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Länghem.

Kakelugnsfakta om Länghem

I Länghem hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Länghem:

Länghem är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Länghems socken i södra Västergötland. Länghem ligger cirka 25 km sydost om Borås och har bland annat textilindustri, metallindustri samt träindustri. I orten finns Länghems kyrka.

Yta: 102,97 hektar
Invånarantal: 989, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Länghem om du skulle vilja veta mer om Länghem annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Länghem fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Länghem rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: