Kakelugnar i Lidköping

Annons:
Kakelugn i Lidköping - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Lidköping. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Lidköping. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Lidköping rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Lidköping för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Lidköping

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Lidköping. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Lidköping vill få hjälp med kakelugn.

Hovby Rör AB
Hovby Ängsbo 6
531 92 LIDKÖPING

Annons:

Pris på kakelugn i Lidköping

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Lidköping kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Lidköping.

Kakelugnsfakta om Lidköping

I Lidköping hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Lidköping:

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lidköping om du skulle vilja veta mer om Lidköping annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Lidköping fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Lidköping rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: