Kakelugnar i Lindome

Annons:
Kakelugn i Lindome - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Lindome. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Lindome. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Lindome rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Lindome för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Lindome

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Lindome. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Lindome vill få hjälp med kakelugn.

Gjutjärnskällaren Ågården
N. Hällesåkersv. 152
437 92 LINDOME

Annons:

Pris på kakelugn i Lindome

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Lindome kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Lindome.

Kakelugnsfakta om Lindome

I Lindome hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Lindome:

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lindome om du skulle vilja veta mer om Lindome annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Lindome fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Lindome rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: