Kakelugnar i Mölndal

Annons:
Kakelugn i Mölndal - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Mölndal. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Mölndal. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Mölndal rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Mölndal för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Mölndal

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Mölndal. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Mölndal vill få hjälp med kakelugn.

Kamindrottningen
Strandg. 1
431 36 Mölndal


Pool & Kamin Drottningen AB
Aminog. 34
431 53 MÖLNDAL

Annons:

Pris på kakelugn i Mölndal

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Mölndal kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Mölndal.

Kakelugnsfakta om Mölndal

I Mölndal hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Mölndal:

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du också läsa mer om orten Mölndal om du skulle vilja veta mer om Mölndal annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Mölndal fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Mölndal rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: