Kakelugnar i Munkedal

Annons:
Kakelugn i Munkedal - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Munkedal. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Munkedal. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Munkedal rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Munkedal för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Munkedal

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Munkedal. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Munkedal vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken Bohusvärme AB
Mästarev. 8
455 35 MUNKEDAL

Annons:

Pris på kakelugn i Munkedal

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Munkedal kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Munkedal.

Kakelugnsfakta om Munkedal

I Munkedal hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Munkedal:

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånarantal: 3718, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Munkedal om du skulle vilja veta mer om Munkedal annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Munkedal fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Munkedal rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: