Kakelugnar i Partille

Annons:
Kakelugn i Partille - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Partille. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Partille. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Partille rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Partille för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Partille

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Partille. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Partille vill få hjälp med kakelugn.

Iserås Skorstensrenovering
Stadssoldatens v. 14
433 30 Partille


RMK Mur, Bygg & Kakel
Oluff Nilssons v. 20
433 36 Partille

Annons:

Pris på kakelugn i Partille

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Partille kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Partille.

Kakelugnsfakta om Partille

I Partille hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Partille:

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Partille om du skulle vilja veta mer om Partille annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Partille fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Partille rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: