Kakelugnar i Skara

Annons:
Kakelugn i Skara - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Skara. Det finns sammanlagt 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Skara. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Skara rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Skara för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Skara

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Skara. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Skara vill få hjälp med kakelugn.

Eldsjälens Värme AB
Malmg. 2
532 31 Skara


AWW AB
Vallg. 48
532 37 Skara


Eldsjälens Värmeprodukter
Malmg. 2
532 31 Skara

Annons:

Pris på kakelugn i Skara

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Skara kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Skara.

Kakelugnsfakta om Skara

I Skara hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Skara:

Skara är en tätort i Västergötland samt centralort i Skara kommun och biskopssäte för Skara stift. År 1963 öppnade Scan produktion i Skara i nybyggda fabrikslokaler. Scan har sedan dess varit en av Skaras större arbetsplatser.

Yta: 768,20 hektar
Invånarantal: 10841, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Skara om du skulle vilja veta mer om Skara annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Skara fanns det sammanlagt 3 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Skara rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: