Kakelugnar i Tanumshede

Annons:
Kakelugn i Tanumshede - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Tanumshede. Det finns sammanlagt 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Tanumshede. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Tanumshede rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Tanumshede för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Tanumshede

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Tanumshede. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Tanumshede vill få hjälp med kakelugn.

Kaminbutiken i Strömstad AB
Knäm 45
457 91 Tanumshede


Kaminbutiken
Industriv. 1 A
457 31 Tanumshede


Energitjänst HB
Storemyrsv. 8
457 31 Tanumshede

Annons:

Pris på kakelugn i Tanumshede

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Tanumshede kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Tanumshede.

Kakelugnsfakta om Tanumshede

I Tanumshede hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Tanumshede:

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Tanumshede om du skulle vilja veta mer om Tanumshede annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Tanumshede fanns det sammanlagt 3 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Tanumshede rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: