Kakelugnar i Uddevalla

Annons:
Kakelugn i Uddevalla - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Uddevalla. Det finns sammanlagt 6 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Uddevalla. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Uddevalla rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Uddevalla för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Uddevalla

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Uddevalla. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Uddevalla vill få hjälp med kakelugn.

Uddevalla Mur- & Skorstensteknik AB
Almåsv. 2
451 75 Uddevalla


Spisen AB, Köksaffären
Ling. 2
451 75 Uddevalla


Fritidsforum
Brunegårdsv. 4
451 76 UDDEVALLA


Vänerns Byggnads AB
Rössebol 182
451 92 UDDEVALLA


Kungälvs Kakelugnsmakeri AB
Almåsv. 2
451 75 Uddevalla


Kökshörnan AB
Mattgränd 4
451 75 Uddevalla

Annons:

Pris på kakelugn i Uddevalla

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Uddevalla kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Uddevalla.

Kakelugnsfakta om Uddevalla

I Uddevalla hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Uddevalla:

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Uddevalla om du skulle vilja veta mer om Uddevalla annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Uddevalla fanns det sammanlagt 6 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Uddevalla rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: