Kakelugnar i Viskafors

Annons:
Kakelugn i Viskafors - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Viskafors. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Viskafors. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Viskafors rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Viskafors för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Viskafors

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Viskafors. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Viskafors vill få hjälp med kakelugn.

Kakelugnsspecialisten
N. Fagerhult 19
515 91 VISKAFORS

Annons:

Pris på kakelugn i Viskafors

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Viskafors kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Viskafors.

Kakelugnsfakta om Viskafors

I Viskafors hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Viskafors:

Viskafors är en tätort i Borås kommun. Den består av två sammanvuxna samhällen: det egentliga Viskafors i Kinnarumma socken samt Svaneholm i Seglora socken. Viskafors har fått sitt namn efter Viskan som rinner genom samhället. Viskafors utvecklades från 1800-talet och framåt till en klassisk svensk bruksort inom textil- och gummiindustri.

Yta: 385,58 hektar
Invånarantal: 3790, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Viskafors om du skulle vilja veta mer om Viskafors annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Viskafors fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Viskafors rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons: